Undervisning

Uppdatering: jag har nu en heltidsanställning som lärare och har tyvärr inte möjlighet att ge några privatlektioner.

 

Vill du studera svenska?

Jag arbetar som lärare i svenska. Hos mig kan du få lektioner på tider som passar dig, och lära dig på det sätt som du tycker är bäst. Jag har själv studerat många språk (engelska, spanska, franska, tyska, latin, italienska och kinesiska), så jag vet hur det är att lära sig ett nytt språk. Jag har också studerat Svenska som andraspråk för lärare. Med mig kan du förbättra ditt uttal, lära dig mer om grammatik, och öva på det som just du behöver mest.

Hur fungerar det?

Jag erbjuder lektioner i svenska för utländska studerande, på alla språkliga nivåer, men med särskild inriktning på de lägre nivåerna. Jag har arbetat med svenskundervisning sedan 2011; på Uppsala International Summer Session, på Folkuniversitetet i Uppsala, som svensklektor på universitetet i Lille i Frankrike (genom Svenska Institutet) och nu senast på Basic Swedish på Uppsala Universitet. Den privatundervisning jag erbjuder innebär att en enskild student eller en mindre grupp på 2-4 personer får ett visst antal lektionstimmar per vecka enligt överenskommelse. Lektionerna kan äga rum på studentens arbetsplats, hemma hos honom eller henne, eller i en lokal som jag tillhandahåller. Alltså finns det stort utrymmet för flexibilitet. Med privatlektioner kan studenterna studera i sin egen takt, på det sätt som de trivs bäst med, på tider som passar dem. Jag engagerar mig mycket i mina studenters lärande och planerar alltid lektioner, övningar och läxor så att de blir så roliga och givande som möjligt och uppfyller den enskilda studentens behov.

Vad kostar det?

Priserna för privatlektioner varierar beroende på antal studenter, tid, plats, frekvens och upplägg. Därför kan jag inte säga vad det kostar förrän jag vet vad du tänker dig. Men ett ungefärligt pris är 600 kr per lektionstimme inklusive moms. Om fler än en person deltar i undervisningen blir priset lägre för var och en. Kontakta mig så pratar vi mer!

 

Jag kan även ge lektioner i spanska. Kontakta mig gärna för mer information.